60-річчя члена-кореспондента НАН України Н.М. Мхітаряна (Вісник НАН України, 2020)
16 червня виповнюється 60 років відомому вченому в галузі відновлюваної енергетики, доктору технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, іноземному члену НАН Вірменії, дійсному члену Академії будівництва України, Міжнародної інженерної академії (Росія) та Американського товариства цивільних інженерів, почесному директору Інституту відновлюваної енергетики НАН України, члену-кореспонденту НАН України Нвєру Мнацакановичу Мхітаряну.