З нагоди 75 річчя з дня народження Гейця Валерія Михайловича (Вісник економічної науки України, 2020)
20 квітня 2020 року виповнюється 75 років видатному вченому-економісту, академіку НАН України, віцепрезиденту Академії економічних наук України, директору ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Гейцю Валерію Михайловичу.