Рецензія : Голод 1946–1947 рр. в Україні: колективна пам'ять - Горох, М. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Голод 1946–1947 рр. в Україні: колективна пам'ять / Упорядник В. І. Марочко; За матеріалами О. М. Веселової, В. Я. Веселова. Київ: видавець Мельник М. Ю., 2019. 1176 с.