Потапенко М., Прудько В., Ємельянов В. Ніжин в добу української революції 1917–1921 рр. - Демченко, Т. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Потапенко М., Прудько В., Ємельянов В. Ніжин в добу української революції 1917–1921 рр. Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2018. 104 с.