На перехресті традиційних та сучасних художньо-естетичних парадигм. (Качак Т. Тенденції розвитку української прози для дітей та юнацтва початку ХХІ століття) - Куца, О.П. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Качак Т. Тенденції розвитку української прози для дітей та юнацтва початку ХХІ століття: Монографія. – Київ: Академвидав, 2018. – 320 с.