Нове слово в українській медієвістиці. (Левченко Н. Біблійна герменевтика в давній українській літературі) - Сліпушко, О.М. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Левченко Н. Біблійна герменевтика в давній українській літературі. Монографія. – Харків: Майдан, 2018. – 388 с.