Пам'яті Олексія Зарецького (Слово і Час, 2019)
24 грудня 2018 р., на 64 році життя, після тривалої хвороби передчасно пішов із життя кандидат філологічних наук , культуролог, громадський діяч, біограф і дослідник творчості своїх батьків – шістдесятників Алли Горської та Віктора Зарецького, член Наукової ради наукового Центру дослідження проблематики українського шістдесятництва Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України Олексій Вікторович Зарецький.