Пам'яті Ніни Над'ярних (Слово і Час, 2019)
23 жовтня 2018 р. відійшла у вічність Ніна Степанівна Над'ярних, великий друг України та видатний російський літературознавець українського походження, доктор філологічних наук, професор.