До тридцятиліття Народного руху України - Брайко, О.В. (Слово і Час, 2019)
31 січня 2019 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка Національної академії наук України відбулися урочисті збори, присвячені 30-літтю створення й ухвалення програми Народного руху України.