Презентація нових видань відділу шевченкознавства - Хазіна, І.Г. (Слово і Час, 2019)
В Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України 7 березня 2019 р. відбулася презентація монографії Роксани Харчук “Історична пам'ять Т. Г. Шевченка: спроба реконструкції” та видання “Шевченкознавчі студії” М. Сумцова в упорядкуванні Алли Калинчук.