Поетичні та віршознавчі заповіти Ігоря Качуровського - Гаврилюк, Н.І. (Слово і Час, 2019)
13 березня ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України пройшла презентація збірника всеукраїнського віршознавчого семінару “Поетичні та віршознавчі заповіти Ігоря Качуровського. До 100-річчя від дня народження”.