Пам'яті Людмили Володимирівни Краснової (Слово і Час, 2019)
13 лютого 2019 р. на 95-му році життя відійшла у вічність Людмила Володимирівна Краснова, доктор філологічних наук, професор кафедри світової літератури філологічного факультету Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка, академік Академії наук вищої школи України, лауреат премії ім. П. Волинського; лауреат нагороди Ярослава Мудрого за значний здобуток у галузі науки і техніки. Депутат Дрогобицької міської ради чотирьох скликань.