Бактрійська тетрадрахма, знайдена на Херсонщині - Загинайло, А.Г. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
У нумізматичній колекції Херсонського обласного історичного музею зберігається греко-бактрійська тетрадрахма Евкратида (інв. № 314) що хоч сама по собі і не становить нумізматичної рідкості, але знахідка її на території Херсонщини являє собою великий інтерес.