Путеводитель по Керченскому музею, археологическим и историче ским памятникам Керчи и Керченского полуострова, Симферополь, 1956 - Ярова, Є.X. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
В 1956 р. вийшов з друку путівник no Керченському музею під редакцією Е. І. Соломоник.