Драма як різновид художньої комунікації - Колкутіна, В.В. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Синявська Л.І. Українська драматургія кінця ХІХ – початку ХХ століття: комунікативні стратегії. – Одеса: КП ОМД, 2019. – 304 с.