Дев'ятий шевченкознавчий семінар - Харчук, Р.Б. (Слово і Час, 2019)
В Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України 5 вересня 2019 р. відбувся черговий шевченкознавчий семінар, приурочений цього разу до 85-річчя від дня народження відомого текстолога й перекладознавця М. М. Павлюка (1934 – 2011).