"Вибачте, шановний Агатангеле Юхимовичу!” - Бурлака, Г. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на книгу: Епістолярна спадщина Агатангела Кримського — К., 2006. — Т.1. (1890-1917 рр.) / Упор. Т.Б.Варава, О.Д.Василюк, В. А. Кучмаренко. 500 с.