VI Султанівські читання - Козлик, І. (Слово і Час, 2019)
24–25 жовтня 2019 р. в Івано-Франківську на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася чергова всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю “VI Султанівські читання. Українська літературознавча полоністика: стан і перспективи розвитку”.