Участь Василя Доманицького в діяльності видавництва "Вік" - Цимбал, Б.В. (Слово і Час, 2019)
Статтю присвячено ранньому періоду діяльності київського видавництва “Вік” та участі в його роботі Василя Доманицького. Історію видавництва “Вік” до сьогодні належно не вивчено, тому автор зосереджується на трьох питаннях: 1) час заснування видавництва; 2) особовий склад співробітників; 3) участь Доманицького в його роботі. На основі детального аналізу наявних друкованих джерел та архівних матеріалів дослідник пропонує та обґрунтовує власну версію по кожному з порушених питань.