Роман Пантелеймона Куліша "Чорна рада" в контексті "постмодерних" політтехнологічних практик - Сулима, М.М. (Слово і Час, 2019)
Автор зосереджується на особливостях передвиборної агітації та політтехнологій, описаних у романі П. Куліша “Чорна рада”. Серед них – перегороджування вулиць і доріг, компрометація противника, застосування емблематики, популістські обіцянки, насильницькі захоплення атрибутів влади, запрошення спостерігачів із Москви тощо.