Застосування “ чорного” та “білого” піару при творенні образів Ісуса Христа та пекла в романі “Майстр та Маргарита” Михайла Булгакова - Дудко, О.С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статті розкриваються особливості змалювання образів пекла та Ісуса Христа в романі «Майстр та Маргарита» Михайла Булгакова. Аналізується суть явищ «чорного» й «білого» піару та засоби, якими користувався автор, створюючи позитивне уявлення про пекло та применшуючи досягнення Ісуса Христа.