Нова верхньопалеолітична стоянка Оболоння - Ступак, Д.В.; Хлопачев, Г.А.; Грибченко, Ю.М.; Комар, М.С. (Археологический альманах, 2014)
В статті висвітлюються матеріали досліджень нововиявленої верхньопалеолітичної стоянки Оболоння у Подесенні.