Крем`яний комплекс другого житла верхньопалеолітичного поселення Межиріч - Нужний, Д.Ю. (Археологический альманах, 2014)
В статті аналізується крем’яний комплекс із житла №2 верхньопалеолітичної стоянки Межиріч.