Таємниці рукописів і першодруків роману Пантелеймона Куліша «Чорна рада» - Подрига, В. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на книгу: Федорук Олесь. Роман Куліша «Чорна рада»: історія тексту. Київ: Критика, 2019. ХІІ+588 с.