Сторінками спадщини Миколи Лукаша - Кузик, Д. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Лукаш Микола. Бібліографічний покажчик / Уклад. В.Савчин; наук.ред.Р.Зорівчак; ред.- бібліогр. Г.Домбровська; редкол.: Б.Якимович (голова) та ін. - Львів: Видавн. центр ЛНУ ім. І.Франка, 2003. - 356 с.: іл., порт. - (Українська бібліографія. Нова серія. - Ч.10).