Поміж закономірностями та парадоксами - Пастух, Б. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Панченко Володимир. Володимир Винниченко: Парадокси долі і творчості: Книга розвідок та мандрівок. - К., 2004.