Метароман Володимира Винниченка як предмет естетико-філософської рецепції - Хархун, В. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Сиваченко Галина. Пророк не своєї вітчизни. Експатріантський “метароман” Володимира Винниченка: текст і контекст. - К., 2003.