Наближення до духовної вітчизни: тексти, контексти й можливості нових значень - Брайко, О. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Сиваченко Г. Пророк не своєї вітчизни. Експатріантський “метароман” Володимира Винниченка: текст і контекст. - К., 2003.