Григорій Кочур як теоретик і практик перекладу - Кулешір, М. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Григорій Кочур і український переклад: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Київ; Ірпінь, 27-29жовт. 2003 р. / Редкол.: О. Чередниченко (голова) та ін. - К., 2004.