Бібліографія часопису як дзеркала епохи - Рева, Л. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: “Червоний шлях” (1923 - 1936). Систематичний покажчик змісту / М-во культури і мистецтв України; Нац. парлам. б-ка України; Упоряд. Н.В. Лощинська; Наук. ред.В.В. Патока; Відп. за випуск В.О. Кононенко. - К., 2003.