Злочин і кара по-франківськи, або ж неспростовні докази людиновимірності - Каневська, Л. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Швець А. І. Злочин і катарсис: Кримінальний сюжет і проблеми художнього психологізму в прозі Івана Франка. - Львів, 2003.