El lenguaje de la memoria en Casandra de Christa Wolf - Pérez, V.V. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
У статті розглядаються способи вираження внутрішньої мови в повісті німецької письменниці Кристи Вольф “Кассандра”. Жанрові ознаки, виявлені в результаті лінгвістичного аналізу, дозволяють класифікувати даний літературний текст згідно з типологією Доррит Кон як монолог-спогад.