Тарас Шевченко і сучасне українське літературознавство - Лавренюк, В. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: 3 його духа печаттю... Шевченкознавчі студії: Збірка статей / Відп. редактор Є.М. Прісовський. - Одеса: Астропринт, 2004. - 132 с.