“Нова” рецепція “старого” авангарду - Капленко, О. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Біла А. Український літературний авангард: пошуки, стильові напрямки. Монографія. - Донецьк: ДонНУ, 2004. - 445 с.