Диференційовність дробових інтегралів, ядра яких визначаються за допомогою фрактального броунівського руху - Крвавич, Ю.В.; Мішура, Ю.С. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено стохастичну теорему Фубіні для вінерівських інтегралів відносно фрактального броунівського руху. За її допомогою одержано умови середньоквадратичної і потраєкторної диференційовності дробових інтегралів, ядра яких містять фрактальний броунівський рух.