О некоторых свойствах ортогональных по площади полиномов в областях комплексной плоскости. II - Абдуллаев, Ф.Г. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджуються поліноми, ортонормальні з вагою по площі області із квазіконформною межею. Отримано нові точні оцінки швидкості зростання цих поліномів.