К асимптотике вероятности пребывания пуассоновского процесса между двумя расходящимися нелинейными границами - Гасаненко, В.А. (Український математичний журнал, 2001)
Для ймовірності невиходу однорідного луассонового процесу з області з криволінійними межами, що розширюється, одержано повний асимптотичний розклад. Коефіцієнти цього розкладу визначаються з допомогою розв'язків одно- і двомежових параболічних задач.