Трехчленная рекуррентная формула для многочленов, ортогональных относительно гармонической меры - Довгошей, А.А. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено, що тричленна рекурентна формула для аналітичних многочленів, ортогональних відносно гармонічної міри в одиозв'язпій області G, буде існувати тоді і тільки тоді, коли ∂G — еліпс.