О многообразиях собственных векторов линейных и квазилинейных конечномерных самосопряженных операторов. I - Дымарский, Я.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджено розшарування миоговиду иормоваиих власних векторів самоспряжеиих операторів та його стратифікацію за номерами та кратностями власних чисел.