Асимптотичні характеристики компактів і класи Степанця - Котляр, Б.Д. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано оцінки ε-ентропії та ε-місткості множин періодичних функцій з нульовим середнім, що мають (ψ, β)-похідну, яка належить простору L²(0, 2π).