Крайова задача з даними на всій границі області для слабконелінійних гіберболічних рівнянь - Білусяк, Н.І.; Пташник, Б.Й. (Український математичний журнал, 2001)
В області, яка є декартовим добутком відрізка на р-вимірний тор, досліджено крайову задачу для слабконелінійних гіперболічних рівнянь високого порядку. Для майже всіх (стосовно міри Лебега) параметрів області встановлено умови існування єдиного розв'язку розглядуваної задачі.