Про мультиплікативність канонічних діагональних форм матриць над областю головних ідеалів. II - Прокіп, В.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджується структура матриць над областю головних ідеалів, які мають властивість мультиплікативпості канонічних діагональних форм.