Качественный анализ неявной сингулярной задачи Коши - Зернов, А.Е. (Український математичний журнал, 2001)
Розглядається сингулярна задача Коші для звичайного диференціального рівняння першого порядку, яке не розв'язане відносно похідної невідомої функції. Доводиться існування неперервно диференційовних розв'язків з потрібними асимптотичними властивостями.