Закон повторного логарифма для неустойчивых гауссовских моделей авторегрессии - Коваль, В.А. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджуються асимптотичні властивості одновимірних гауссівських процесів авторегресії другого порядку. У випадку нестійкої моделі авторегресії доведено закон повторного логарифма.