Умови нестійкості інваріантного тороїдального многовиду дискретної динамічної системи в банаховому просторі - Слюсарчук, В.В. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено умови нестійкості інваріантного тороїдального многовиду дискретної динамічної системи.