К вопросу существования единственной функции Грина линейного расширения динамической системы на торе - Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено дві теореми існування єдиної функції Гріна лінійного розширення дииамічної системи на торі, наведено також два приклади побудови такої функції в явному вигляді.