Одночасне визначення двох коефіцієнтів у параболічному рівнянні у випадку нелокальних та інтегральних умов - Іванчов, М.I.; Пабирівська, Н.В. (Український математичний журнал, 2001)
Встановлено умови існування і єдиності розв'язку оберненої задачі для параболічного рівняння з двома невідомими коефіцієнтами, що залежать від часу, у випадку нелокальных крайових умов та інтегральних умов перевизиачешія.