Симетричні підмножини і фарбування зв'язних компактних груп - Банах, Т.О. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено оцінки зверху і знизу міри Хаара монохроматичної симетричної підмножини, яку можна знайти у кожному вимірному r-розфарбуванні звязної компактної групи.