О точных оценках поточечного приближения алгебраическими многочленами классов WrHω - Моторный, В.П. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано оцінки наближення функцій класу W^rH^ω (ω(t) — опуклий модуль неперервності, такий, що tω'(t) не спадає) алгебраїчними многочленами з урахуванням положення точки на відрізку [—1,1], які неможливо покращити одночасно для всіх модулів неперервності.