Об одной нелокальной задаче со свободной границей - Березовский, А.А.; Митропольский, Ю.А.; Нетесова, Т.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджено теоретико-групові властивості нелокально! задачі з вільною межею для квазіліній- ного параболічного рівняння, що вироджується. Встановлено умови її інваріантної розв'язності, здійснено редукцію і одержано точний автомодельний розв'язок.